Një mjek gjerman e operoi falas këtë vajzë, kështu ajo duket tani. Dëshiron të jet një modele

Jeta nuk është e lehtë për të gjithë, sepse ka raste ku nga minuta e parë që arrini në këtë bote ju keni një sfidë dhe ju duhet te ballafaqoheni me të . keshtu ishte fillimi i një vajze që vetëm donte të gëzonte fëmijërinë, të luajë me shokë, të shkojë në shkollë dhe të ketë një të ardhme të ndryshme. Ajo e kishte kete tumor qe nga lindja. Lindi në Filipine në një martesë tradicionale që kishte burime të ulëta dhe që kur ajo lindi tumori ishte verehej në fytyrën e tij. per te pare videon e plote shtip nerek.kkllamm dhe video hapet pas 5sekondave

Me kalimin e kohës ai filloi të rritet, duke peshuar 200 gram dhe duke i dhënë vështirësi Angel edhe për të fjetur, sepse nuk mund të merrte frymë. Fëmijët e tjerë e quanin atë një përbindësh dhe jeta per te ishte bëre ferr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *