Kjo është beba e 13 vjeqarës Kosovare që po çudit botën (Foto/Video)

Për vetëm dy javë, bebi R.ka flokët si të çdo fëmije të rritur. Dhe që gjërat të bëhen edhe më të pazakonta, C.A, e ëma e bebes 13 vjeqarja C.A , ka zbuluar që vogëlushja e saj ka lindur me flokë, që nga atëherë thjesht po rriten gjithnjë e më shumë! “Gjatë shtatzënisë kam vuajtur shumë nga djegësira, gjë që është edhe një tregues që bebja të ketë flokë. Fatmirësisht, nuk ka nevojë që t’ia kreh shumë flokët per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *