Emocionuese: E bija e policit puthë fotografinë e babait pranë varrit

Me nderime të larta në një ceremoni komemorative iu është dhënë lamtumira e fundit policit nga Istogu, Izet Demaj.

Në këtë ceremoni pjesë shumë qytetarë e figurat e larta politike të cilët po ngushëllojnë familjen e cila në këtë ditë po ndjen mall e dhimbje për humbjen e policit Demaj.E shumë rëndë vdekjen e babait e ka përjetuar vajza e tij.

Demaj po përkujtohet si një hero i cili gjatë detyrës së tij u vra në mbrojtje të jetës së qytetarëve dhe në parandalim të plaçkitjes së bankës në Istog ditën e enjte. per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *