Presidentja e Kroacisë i përgjigjet Vuçiqit: Ne krijojmë koalicionin Kroaci-Shqipëri-Kosovë-Mali Zi-Slloveni (Video)

Takimi i Presidentit të Serbisë, Aleskandër Vuçiqit, me kryeministrin e Greqisë, Bullgarisë, atë të Rumanisë ka ngjallur reagime të ashpëra në Ballkan, shkruan Gazeta NewBorn. Udhëheqësit e Serbisë, Rumanisë, Bullgarisë dhe Greqisë bën edhe një marrëveshje mes tyre, e cila po konsiderohet rrezik për paqën në Ballkan. Janë mediat kroate ato të cilat janë alarmuar nga ky veprim i Vuçiqit, ku kanë paralajmëruar se Presidentja e Kroacisë, Kolinda Kitaroviç do ti përgjigjet me krijimin e boshtit ku përfshihet Kroacia, Kosova, Mali i Zi, Shqipëria e Sllovenia per te pare videon e plote shtip nerek.kkllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *