Provimet per patente shoferi Testo veten (Testi Online)…

Provimet per patente shoferi Testo veten (Testi Online)…
Ne 10 vitet e fundit koha thote se pa patente shoferi eshte sikur te jesh analfabet por shumica e shofereve kane nevoje edhe ta testojne veten apo jane krioz ta dine se sa jane te afte ti din shenjat dhe rregullat e komunikacionit qe i kane mesuar me heret shtip nerek.kllammenn meposhte dhe testohu online…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *