Nga pasnesër asnjë patentë shofer nuk ka më vlerë, ja rregulli çka duhet të bëni

Për të senzibilizuar problemin me këto dokumente është inicuar një peticion ku po mbledhin nënshkrime për të kërkuar nga Berlini pranimin e patentës së shoferi. Qytetaret shqiptarë në Baden Wurtenberg të Gjermanisë, po ankohen për shkak të mos pranimit të lejes së vozitjes nga ana e autoriteteve gjermane. Po ashtu edhe në shumë shtete tjera po ankohen për këtë në Zvicer, Austri, e shumë të tjerë. Tash qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, dhe Maqedonisë, duhet ta paraqesin këtë dokument që të mos ken problem për këtë, ja cfarë duhet të bëni sipas ligjit të ri, per te pare videon e plote shtip nerek.kllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *