Publikohet video Ramushi dhe Shkurta Gashi e ‘kallin’ flakë atmosferën (Video)

Publikohet video Ramushi dhe Shkurta Gashi e ‘kallin’ flakë atmosferën (Video)
Para disa jave u martua menagjeri i Babastarsave Dekorim Sahiti

Dasma e tij bëri bujë mediale ngase mblodhi të gjithë VIP-at në një vend, shkruan Gazeta NewBorn.

Artistët Shqiptarë ua sjellin videon e dasmës, ku mund të shihni Vipat tanë duke vallëzuar e defryer si asnjëherë më parë. per te pare videon e plote shtip nerek.kkllamm dhe video hapet automatikisht pas 5 sec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *