Dasem e rrallë: Nusja Gjermane me dhëndërrin Shqiptar, dasma qe habit gjithë! (Video)

Shqiptarët u kushton një rëndësi të madhe ceremonive martesore duke ruajtur traditat por edhe duke shtuar elementë të rinj. Atë që të gjithë e dimë është fakti që dhe familjet në fshatra apo zona të thella respektojnë traditën e dasmave.Por së fundmi është shtuar një element i ri në dasmat e shqiptarëve, më së shumti të atyre nga Kosova.Shikoni videon afër 9 minutëshe. PEr te pare videon e plote shtip nerek.kllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *