Skandal: Genta Ismajli me këtë rrëfim në emision i la të gjithë gojë hapur, “Para disa viteve këngëtari shqiptarë më detyroi të bëjë marrëdhënie me të, përshkak se…

Siç njihet në estradën shqiptare Genta Ismajli është një ndër femrat e bukura dhe provokuese. Ku dhe thuhet se ajo në të kaluarën ishte bashkë me shumë këngtarë të njohur shqiptarë. Dhe ajo në emision tregoi një sekret për jetën e saj, që nuk e ka treguar kurrë deri tani, ajo tregoi se para disa viteve këngtari i njohur shqiptarë e detyroi që të bëj marrëdhënie me të, po ashtu tregoi edhe arsyen që i la të gjithë me gojë hapur, ajo tregon edhe emrin e tij ku të gjithë e njohim këtë këngtarë nga estrada, per te pare videon e plote shtip nerek.kllamm

Soruce: Telegrafi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *