Kjo është “ushtria” më Se ksi që keni parë, shikoni videon dhe binduni (Video)

Kjo është “ushtria” më Se ksi që keni parë, shikoni videon dhe binduni
Një grup vajzash, të cilat thuhet se janë modele, janë veshur në tesha të ushtrisë dhe kanë marshuar rrugëve. Ato kanë bërë ecje dhe vallëzim nepër rrugë e pas kësaj janë bërë hit në rrjetet sociale. “Kjo është ushtria më se ksi në botë”, kishin shkruar njerëzit në komentet e tyre në lidhje me videon e shpërndarë. per te pare videon e plote shtip nerke.kllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *