I merr telefonin të fejuarit, biseda e tij në WhatsApp e bën t’i bjerë kokës me grushte (Video)

Një vajzë i ka marrë telefonin të fejuarit dhe ka ngelur tërësisht e habitur kur ka parëse çfarë mesazhet kishte në WhatsApp-in e tij. Ajo vuri re se djali komunikonte me një vajzë të panjohur, të cilën e kishte takuar në pub dhepër më tepër i mohonte asaj lidhjen që bashkë kishin prej kohësh dhe që doli të ishte per te pare videon e plote shtip nerek.kllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *