Dorëzohet Vuçiq për ushtrinë: Kosova më e fortë se ne, e ka SHBA-në në krah! (Video)

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq është pajtuar me faktin se Kosova ka miqësi të mirë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës.Ai sot ka thënë se kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka të drejtë kur thotë se i kanë SHBA-të në krahë pa marr parasysh çka ndodh, shkruajnë mediat serbe. “Është e qartë se prapa çdo gjëje janë Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Nuk ishte një sekret i madh dhe ne nuk duhet të themi hapur. Ata kanë më shumë aleatë në Evropë peer te pare videon e plote shti nerek.kllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *