Burri i pabesë përfundon marrëdhënien me gruan e tij drejtpërdrejtë në TV, por ja se çfarë bën ai për fëmijët e tij!

Rritja e fëmijëve mund të konsiderohet përgjegjësi e përbashkët e burrit dhe gruas. Udhëzimi i të dy prindërve është i rëndësishëm për fëmijën që të bëhet një person më i mirë në të ardhmen.
Megjithatë, në rastin e një nënë të dashur të quajtur Surla Bautista, del se burri i saj nuk dëshiron më te mbroje familjen e tij. Surla u përpoq të kërkonte ndihmën e programit televiziv Raffy Tulfo per te vepruar ne lidhje me problemin që po kalon me bashkëshortin e saj të pabesë. Per te pare videon e plote shtip nerek.kllamm dhe video hapet automatikisht

Sipas saj, burri i tij kishte marrëdhënie me një vajzë tjetër derisa punonte jashtë vendit. Ç’është më e keqja është se aikliko rek lamen meposhte dhe shiko video emisionin meposhte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *