Vuçiqi për taksen: O te mjerë, do ju djegim përsëri sikur ne vitet e 99-ta, 5 dit afat i keni, përndryshe do e..(Video)

O te mjerë, do ju djegim përsëri sikur ne vitet e 99-ta, 5 dit afat i keni, përndryshe do e..
Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiç, ka deklaruar se eshte shum i irrituar qe Kosova ka ngritur taksen 100% ndaj produkteve Serbe, dhe ketë e ka quajtur si një aktë qyqar nga kryeministri Haradinaj. Ai tha se kjo vjen si shkak te mos pranimit te Kosovës ne Interpool, dhe ka deklaruar se ata qe humbasin gjithmonë mundohen te godasin mbas shpine per te pare videon e plote shtip nerek.kllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *