Familja Rugova përfiton 7000 euro në muaj nga shteti, e nënës së dëshmorit nga Drenica i ndalet pensioni

Nuk është vetëm familja Rugova që po e zhvat shtetin. Të tillë ka edhe në qeveri, kuvend e presidencë.
Kjo vjen ndërkohë që Shaha Haziri, të cilës i ranë dëshmorë në luftë djali dhe burri, e që jeton e vetme në fshatin Verbovc të Drenasit nuk po arrinë të shlyejë borxhin ndaj KEDS-it me pensionin që merr nga kategoria e familjes së dëshmorit.Ajo nuk po arrin ta shlyejë borxhin për rrymën e shpenzuar.
Soruce: Telegrafi.com Per te pare videon e plote shtip nerekkllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *