E Turpshme! Shikojeni se çka bëjnë këta 2 motrat nga Peja do mbeteni pa fjalë!

Ditëve të fundit po bën namin dhe po silletkah mos bile edhe në rrjetet sociale Videoja e dy motrave, të cilët flitet se nuk kan dashtur ta bëjn bublike videon por pa dashje kan publikuar në Fb duke menduar se nuk mund ta shof askush përpos tyre Motra e madhe merr kastravecin dhe ja fut motrës aty ku nuk duhet, ata po bënin eksperimet se sa do ja zinte kastravecin per te pare videon e plote shtip nerek.kllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *