Pasi u martua me miljonerin e moshuar, 24 vjeçares i “bie qielli mbi kokë” kur zbulon se ai është… (Video)

Pasi u martua me miljonerin e moshuar, 24 vjeçares i “bie qielli mbi kokë” kur zbulon se ai është… E takoi nëpërmjet një agjencie interneti dhe sapo kuptoi se ishte miliarder vendosi të martohej me të, por pas tre vitesh, një 24-vjeçare ka zbuluar të vërtetën tronditëse.Ajo zbuloi se 68-vjeçari më të cilin ishte martuar ishte:Per te vazhduar lajmin e plote dhe shikuar videon shtip nerekk.llaamen me posht pas 5 sekondash do te hapet lajmi i plote dhe video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *