“Godet Ramush Haradinaj” Sa Të Jem Unë Gjallë S’hiqet Taksa (Video)

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj deklaroi se masa ndaj importit të mallrave serbe nuk duhet të hiqet, derisa Serbia të njohë pavarësinë e Kosovës. Këtë deklaratë Haradinaj e bëri gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës. “Unë mendoj se masat që kemi vendosur ndaj prodhimeve që vijnë nga Serbia duhet të jenë të përhershme deri në njohje, derisa Serbia nuk e njeh Kosovën shtet të pavarur dhe sovran nuk duhet ta heqim” per te pare videon eplote shtip nerek.kllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *