Alarmohet e gjithë Serbia, ”bomba është gati të shpërthej” (Video)

Një telefonatë anonime ka vënë në gjendje alarmi policinë e Vraçarit (komunë e Beogradit) në Serbi. Personi anonim u kishte thënë Policisë se ka vendosur një bombë në afërsi të ndërtesës së Policisë Komunale. Megjithatë, pas kësaj ka ardhur reagimi i Ministrisë së Brendshme të Serbisë se një gjë e tillë është një alarm fals, shkruan “Alo.rs” per te pare videon e plote shtip nerek.kllamm dhe video hapet automatikishit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *