Njihuni me kosovarin i cili është i rrethuar me bukuroshet më të mira të vendit (Video)

Gecjan Fashion-Group tashmë është emër i njohur në botën e sfilatës së modës në vendin tonë dhe më gjërë, shkruan Botapress. Gecjan Fashion-Group ka organizuar në Kosovë dhe në diasporë evinimentet më të rëndësishme të botës së sfilatës së bukurisë e të modës. Me një traditë disa vjeçare Gecjan Fashion-Group tashmë ka zgjuar interesim të madh medial e kulturorë në vendin tonë dhe më gjërë per te pare videon e plote shtip nerek.kllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *