Merkel gëzon shqiptarët: nese nuk i leshojn vizat sivjet Gjermonija do ti jep viza pune Shqiptarëve

Merkeli thekson: dhe po lobon qe te liberalizohen vizat per shqiptaret por siq po shihet se nuk u ka ec puna mir dhe po ka pengesa te medha ajo thot se sivjet duhet te liberalizohen vizat qe te rinjet te dalin per te studiuar ose per te punuar ne vendin ton sepse shqiptaret jan njerz te mir dhe meritoj levizje te lir, per te pare videon e plote shtip nerek.kllamm dhe ha[pet pas 5sec:

Merkeli ne një intervist thot se nese nuk liberalizohen vizat per Shqiptaret ne si Gjermoni do te lehtesojm qdo procedur per paisjen me Viz qdo shqiptari qe aplikon per viz ndiqni intervisten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *