Gjymtoi 4 gishta nga kapsollat, jeta e Inës mbi motorë të fuqishëm dhe palestrës (Video)

26-vjeçarja Ina Nuka është efektivja e policisë që humbi gishtat teksa një kapsollë e hedhur nga protestuesit e Unazës së Re i ra në dorë, duke e lënë të plagosur. Ina është një vajzë nga Peqini me një pasion të zjarrtë për uniformën. Pasi mbaroi studimet në Institutin e Fizkulturës, sypatrebur nisi studimet në Akademinë e Policisë. Me zell dhe pasion edhe pse larg familjes si shumë të rinj ajo u sitemua në një shtëpi me qera së bashku me mike të saj per te pare videon shtip nerek.kllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *