A e dini çfarë bëjnë vajzat e virgjëra në Japoni? Ky fakt do t’ju çudisë

Ayumi Saito u nda nga i dashuri i saj në moshën 22-vjeçare dhe gjeti një mënyrë të lehtë për të marrë veten nga boshllëku që ai i la.Vajza nga Tokio shkarkoi një lojë romance në telefonin e saj dhe u bë një nga miliona gra në Japoni që transformoi intimitetin e jetës reale në një fantazi. Që prej momentit kur loja doli në “treg”, ajo dhe mijëra vajza të tjera u mahnitën pas saj duke e fokusuar më shumë tek intimiteti online. per te pare videon e plote shtip nerek.kllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *