10 femrat me gjoksmedhaja ne estraden shqiptare (video)

Të gjitha janë pjesë e showbizit dhe mediave shqiptare.Personazhet publike femra i kushtojnë shumë rëndësi pamjes së tyre të jashtme. Femrat shqiptare që janë pjesë e medias duhet patjeter të duken bukur në paraqitjet e tyre.Linjat e tyre mundohen ti mbajnë sa më afër perfeksionit. Disa nga to madje kanë intervenuar për ta zmadhuar gjoksin, e disa për ta zvogëluar per te pare videon me gjoksa shtip nerek.kllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *