Kosovarë, E Pat Puna Juaj Nëse E Keni Përdorur Këtë Produkt – Nga Nesër Do Ti Shihni Pasojat E Mëdha

Rishtazi doli skandali për cilësinë e mishit të importuar në Kosovë pasi Agjencia Federale për Sigurimin e Rrjetit Ushqimor në Belgjikë ka konstatuar se një pjesë e mishit të prodhuar nga kompania “Veviba” në Bastonjë dhe “Vanlommel” nga Herentals, e specializuar në mish viçi, kanë qenë të prishur
Mirëpo efektet nga konsumimi i këtyre produkteve, sipas nutricionistes, Diola Dosti – Baftiu, nuk mund të shihen menjëherë apo brenda ditëve. Shtipni posht nerekk.llamen dhe ju hapet video.

“Nuk është që na japin efekt të menjëhershëm. Akumulohen dhe mund të dalin efektet pas disa vitesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *