Morri pjese para disa diteve kunder Grekut ja kush eshte efektiveja e Renea-s (video)

Morri pjese para disa diteve kunder Grekut ja kush eshte efektiveja e Renea-s
Para disa ditëve ndodhi ngjarja që po ben bujë dhe po prish mardhenjet e shqiperise dhe greqis. Ngjarja ndodhi para disa ditëve ajo që befasoi ishte nje vajz qe morri pjese aty ne ngjarje. Por ajo që ra në sy ishte efektivëja e RENEA-s që morri pjesë ne aksion per te pare videon e plote shtip nerekk.llam dhe shiko videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *