Ekskluzive, Kallashit ia publikojn videon e fshehte ne nje dhome hoteli…

Nje djale 27-vjecare qe e adhuron dhe e… Kallashin nuk e ka kursyer videon e nxehte qe e pati Kallashi ne nje dhome Hoteli transmeton Albanien Show.
Video ka marre shume ‘viewsa’ ne rrjetet sociale dhe eshte fshire menjehere nga rrjetet SnapChat dhe Instagram, por per fat te mire disa persona e kane ruajtur ‘SAVE’ dhe pas disa oreve e kane shfaqur perseri ne rrjet, per te pare videon e plote shtip nerek.kllam dhe video hapet automatikisht pas 4sec:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *