E Pabesueshme: Shikojeni Ku E Fsheh Kosovari Veturën E 50 Mijë Eurove (PAMJE)

Ka blerë veturë rreth 50 mijë euro, por frikohet se dikush mund t’ia vjedhë atë.Andaj për ta mbajtur më të sigurt apo për ta fshehur atë nga hajdutët, pronari kujdeset në këtë mënyrë.Foto është bërë në një fshat të Podujevës

Ku pronari shihet të këtë futur veturën luksoze në garazh aspak të mbajtur.Vetura e llojit “Audi A8” në treg ka një çmim rreth 50 mijë euro. Shtipni posht nerekk.llamen dhe ju hapen pamjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *