Momentet e fundit të avionit që rrëzohet, të gjithë mendonin se kishte ikur në botën tjetër, por ja si shpëton

Një udhëtar nga Indonezia është ndoshta njeriu më me fat në ditën e sotme, pasi humbi avionin e kompanisë “Lion Air”, i cili u rrëzua në det. Sony Setiawan ishte një nga 189 pasagjerët e planifikuar për të udhëtuar me këtë avion i cili u nis nga Jakarta të hënën në mëngjes. Shtip nerekk.llam me poshtë dhe pas 5 Sekondave hapet Lajmi i Plote:

Ai punonte në Ministrinë e Financës së Indonezisë, ndërsa trafiku me sa duket bëri që ai të humbte avionin, por njëkohësisht edhe të shpëtonte jetën e tij.
Pas ngjarjes, teksa familja e tij ishte e tronditur nga lajmi, ai me një telefonatë e ktheu gjithë atë hidhërim në gëzim për ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *