Jam vajzë 20 vjeqare kam traktorin tim dhe jam e pasioniar pas punës në bujqësi,por..!!

Nje vajze shqipetare, e pazakonte. Ajo menaxhon të gjitha makinat vetë, çdo ditë është në terren, ajo bënshkarkimin e plehrave vetë. Dashuria e vajzes për tokën e trashëguar nga prindërit e saj nuk mbaron ketu ajo dashurin dhe pasionin ne bujqesi dhe ne mjetet bujqesore , ajo eshte mjafte e zellshme ne pune, ka energji te punoj te thuash me shume se nje mashkull qe punon token.Gjithashtu ajo ka dhe aftesit e saja dhe eshte e suksesshme, por dicka qe nuk e ka kjo vajze dhe e kerkon me vite eshte interesante..Shtip nerekk.llamen me poshte dhe shiko intervisten se cfar kerkon vajza…mund te jeni me fat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *