Njihuni me Mirelen mjekja shqiptare qe po shkelqen me punen dhe bukurine e saj ne Londer ajo po i sheron vetem duke ja (video)

Bukuroshja shqiptare Mirela Thaqi, e cila jeton në Londer, ndihet shume e lumtur që ka zgjedhur profesionin human si profesion të jetës. Ajo punon si infermiere Zvicër dhe studion mjekësinë.Dhe vërtetë s’ka më bukur se të kesh bukurinë e jashtme dhe atë shpirtërore, e të dhurosh nga vetja gjithë dashurinë shpirtërore në profesionin human të mjekësisë shtip nerekk.llam dhe shiko videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *