Ja pse agjentët sekretë gjithmonë i mbajnë duart kështu

Ekzistenca e Shërbimit Sekret të SHBA-së ka qenë gjithmonë shumë kontrovers.Ka shumë teori konspirative dhe mite rreth tyre.Sot do të qartësojmë njërën prej tyre, transmeton Gazeta Express.Përveç që i nënshtrohen stërvitjeve të rrepta duke u gjuajtur para plumbave dhe duke mbijetuar në ujë, ata i kanë edhe disa teknika për të qëndruar gjithmonë të gatshëm. Agjentët gjithashtu i nënshtrohen një kursi për zhvillimin e aftësive çdo tetë javë. per te pare videon shtip nerek.kllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *