‘Kapa burrin në 1 të natës te shtëpia e vjehrrës duke…më iku mendja’

Nje grua ka kapur te shoqin mat gjate nates teksa fliste ne telefon me nje femer tjeter me te cilen e tradhetonte.Ajo ka telefonuar në emisionin “Aldo Morning Show”. Ela nga Tirana tha se vetëm dy ditë më parë kishte kapur bashkëshortin duke folur me një tjetër dhe se veprimi i tij e kishte fyer.“Jam Ela nga Tirana. Kisha një problem që doja ta tregoja, është hera e parë që flas dhe kam emocione shtip nerekk.llammen me posht per te lexuar me teper.

Unë jam 50 vjeç dhe burri 60-të. Ai ka qenë burrë ideal për mua dhe më vjen keq që ai ma punoi kështu. Kam vjehrrën sëmurë dhe po flinim te shtëpia e saj, nga ora 01:00 e mëngjesit ngrihem për në banjo dhe dëgjoj burrin që po fliste në telefon me një tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *