1 Ai e ka të vogël? POZICIONET për të cilat keni nevojë… (Video+18) – .

Ai e ka të vogël? POZICIONET për të cilat keni nevojë… (Video+18)

Një mikropenis i vërtetë, me gjatësi më pak se 7 cm në ereksion, është relativisht i rrallë.
Por, nëse penisi me të cilin po ‘punoni’ është zyrtarisht mikro apo gjysmë mikro, “Cosmpolitan” ju rekomandon të përdorni këto pozicione për të marrë më të mirën nga seksi.:Ja dhe pozicionet kliko reklamen me posht prit disa sekodna qe te shfaqet video e plote: Shtipe nerekk.llamen dhe shikoje videon e plote:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *