A Ke Bërë Marredhenie Me Luana Vjollcen?, Adrian Gaxha Shokon Me Përgjigjen E Tij, “Luana Dridhej Kur Bënte Marredhenie Me Mua Përshkak Se Ishte…

Adrian Gaxha e Luana Vjollca, janë dy emra mjaft të njohur për mediat shqiptare. Kjo për faktin, se dikur ata kishin një lidhje mjaft serioze, por që pas një kohe i dhan fund lidhjes së tyre. Sot Luana është edhe më terheqese me bukurin e saj, në një intervist i ftuar ishte Adrian Gaxha ku ai tregoi shumë sekrete për jetën e tij shtypni posht nerrekk.llam dhe menjëher ju hapet video e intervistës:.

Po ashtu nuk mund të ikte pa marrë ndonjë pyetje për Luanën, dhe i erdhi një mjaft provokuese, ku pyetja ishte kështu, “A ke bërë marredhenie me Luanën?, Adrian Gaxha dha një përgjigje që do ju lë pa fjalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *