Puna që ofron 400.000 dollarë të ardhura vjetore, dhe askush nuk e pranon (Video)

Puna që ofron 400.000 dollarë të ardhura vjetore, dhe askush nuk e pranon (Video)
Tokoroa, qytet i rajonit të Waikato, ishull verior i Zelandës së re, ka hapur një konkurs për mjek kirurg tash e 4 muaj dhe nuk ka asnjë të interesuar. Puna me të ardhura marramendëse vjetore që sillen rreth 400.000 dollarë duke përfshirë 3 muaj pushim me pagesë gjatë verës, po refuzohet nga të gjithë hapee rekk.llammn dhe shiko videon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *