Kapa qiellin e shtatë kur mjeku….

Ishte një kënaqësi që më ka lënë mbresa shumë të mëdha. Kënaqësi e pa përshkruar dhe e pa imagjinuar më parë, në jetën time 40-vjeçare.
Ngjarja që më ka ndodhur mund të më kushtonte dhe të kishte pasoja të paparashikuara, sikur të isha zënë në grackë nga syri i keq, por e falënderoj mjekun, zemrën, siç më thoshte dhe më thotë ai pa ndërprerë kur takohemi, që ka qenë tej mase i kujdesshëm duke më ruajtur mua dhe veten e tij.
kli ko ne rej klamm men me posht per te par me teper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *