Inis Gjoni Kërkon 200 Mijë Euro Për Videon Me Skena Te Nxehta,Ja Nje Pjes E Saj /VIDEO

Pas 13 vitesh nga publikimi për herë të parë i videos erotike, këngëtarja dhe regjisorja Inis Gjoni është rikthyer protagoniste pasi do të ketë një përballje të re me Prokurorinë për Krimet e Rënda në Gjykatën e Lartë.Kjo betejë ligjore, për të dytën herë në Gjykatën e Lartë, ka në thelb padinë e Gjonit kundër Prokurorisë, ku kërkon 200 mijë dollarë amerikanë dëmshpërblim për publikimin e një videoje intime të saj në vitin 2004.Shikoni videon ne katrorin me poshte duke shtipur nerek.klllammm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *