Jam e fejuar por e tradhtoj te fejuarin dhe aj nuk e di.. (Video)

Jam e fejuar por e tradhtoj te fejuarin dhe aj nuk e di.. (Video)
Jam nje vajze nga pozhorani me qendrim ne keln te gjermanis jam e fejuar me nje italian ai per momentin mirret me muzik dhe nuk po me kushton rendsi dhe nje dit vendosa ta telefonoj nje shok timin dhe e bera me te nga ajo dit ne e bejm vazhdimisht….Por nje dite.. Sht ype nerek.llamen me posht per te vazhduar me tej dhe per te pare videon e plote:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *