Nëna e hedh përtokë fëmijën e saj 1 vjeç dhe e shqelmon me gjithë fuqinë

Pamje të tmerrshme të një nëne që shkelmon fëmijën e saj në rrugë, po bëjnë xhiron e rrjetit. Ngjarja ka ndodhur në provincën Guangdog, Kina juglindore. Fëmija bërtet teksa nëna e saj, e identifikuar vetëm si Chen, e e rreh pa pushim. Pamjet janë publikuar nga policia të cilët njoftuan se nënës iu dha një paralajmërim verbal dhe se vajza nuk pësoi ndonjë dëmtim të dukshëm. Nëna monstër i tha policisë se e hodhi foshnjën në dysheme dhe nisi ta rrihte për shkak se ajo nuk ndalej duke qarë dhe se ajo ishte shumë e stresuar kohët e fundit shtipe nerek.laamë dhe shiko videon.

Nëna monstër i tha policisë se e hodhi foshnjën në dysheme dhe nisi ta rrihte për shkak se ajo nuk ndalej duke qarë dhe se ajo ishte shumë e stresuar kohët e fundit. Tani për foshnjën po kujdesen gjyshërit e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *