E pabesueshme cfare ndodhi ne klipin e Serdar Ortaç (video)

Nje skandal ka ndodhur ne klipin e kengetarin te njohur turk. Gjate kohes sa po xhirohej klipi i kenges se tij te njohur, njeres nga valltaret i ka dal gjoksi ndersa kane personat qe kane qene pergjegjes per xhirimin e klipit nuk kane permbajtur veten dhe kane filluar me te qeshura. Xhirimet jane nderprere menjehere pasi eshte verejtur skandali. Per te pare videon e plote shtup re kla- men.

Kengetari turk eshte shume i njohur ndersa kenget e tij arrijne shikueshme te laret ne youtube por edhe ne televizion. Nuk ka te dhena te sakta kur do te mund te shohim projektin me te ri te kengetarit te njohur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *